MIKÖZBEN ÁLMAI pergoláját ÉPÍTJÜK…

Szívünket-lelkünket beletesszük a munkába

Üdvözöljük a Pergola Trend világában, ahol minden teraszátalakítással kapcsolatos elképzelése, álma valóra válhat. Mi hiszünk abban, hogy a gyönyörű otthonok teraszait négyévszakos árnyékolórendszerekkell kell kiegészíteni, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk ebben.


Mi, a Pergola Trend csapata, olyan megrendelőkkel dolgozunk együtt, akik teraszukat egész évben, időjárástól függetlenül szeretnék használni. Bioklimatikus pergoláink a kiegészítőkkel - úgy mint eltolható üvegfal, textilárnyékoló, LED világítás, infrafűtés, esőérzékelő - kombinálva ezt teszik lehetővé, miközben elegáns megjelenésükkel luxus környezetet teremtenek otthonukban.


Megrendelőink leggyakoribb problémája, hogy teraszukat nem tudják teljeskörűen kihasználni az egyes évszakokra jellemző időjárási viszonyok miatt. Nyáron az erős napsütés, ősszel az esős, szeles idő, télen a hó és a hideg miatt volt használhatatlan a terasz. A modern technológiának köszönhetően az általunk forgalmazott bioklimatikus pergolák erre a problémára jelentenek megoldást. Óriási öröm számunkra, hogy minden megrendelőnk maradéktalanul elégedett volt az általunk telepített pergolával. Élvezik, hogy nyáron árnyékot nyújt a tűző nap ellen, esőben menedékként szolgál, és a téli időszakban is élvezhetik teraszukat akár egy baráti forralt borozás közben. 


Akár új építésű házhoz szeretne bioklimatikus pergolát telepíteni, akár már meglévő teraszt szeretne átalakítani, mi segítünk abban, hogy a teraszából komfortos élettér váljon.

 
 

A teljesebb védelem és kényelem érdekében bioklimatikus pergoláink eltolható üvegfalakkal, textilárnyékolókkal, beépített led világítással, infrafűtéssel is kiegészíthetők. Termékeink sokféleségének köszönhetően a legkülönfélébb megrendelői igényeket is képesek vagyunk kielégíteni, legyen szó teraszárnyékolásról vagy már egy lefedett terasz téliesítéséről. 


Szolgáltatásaink magukban foglalják a személyes konzultációt, a helyszíni felmérést, szakértői tervezést és kivitelezést. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy megrendelőink elvárásainak a legmesszebbmenőkig megfeleljünk és a végeredmény tökéletes legyen. Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb.


Tisztában vagyunk vele, hogy a konkurencia erős ezen a piacon, azonban mi abban hiszünk, hogy a kiváló minőségű és ár-érték arányú termékeink, a rövid gyártási határidők, a személyre szabott szolgáltatások és a rugalmas műszaki megoldások minket kiemelnek a többi cég közül.


Tudjuk, hogy a döntés nem mindig könnyű, és az ár gyakran döntő tényező. Mi azonban büszkék vagyunk arra, hogy kiemelkedő minőségű, mégis megfizethető árnyékolástechnikai megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.


Várjuk, hogy együtt alakíthassuk át teraszát komfortos élettérré, ahol élvezheti a friss levegőt és a szabadban töltött időt. Köszönjük, hogy minket választott, és örömmel szolgáljuk ki az Ön igényeit!

Egyedi igényeit ők valósítják meg

Ismerje meg a Pergola Trend csapatát!

Vaskó Boglárka

Ügyvezető tulajdonos

Hemző Krisztián

Tanácsadó marketing vezető

Műszaki vezető

Az életminőség újradefiniálása

Víziónk

A Pergola Trendnél nem csupán pergolákat forgalmazunk. Az otthon több, mint egy épület - ez az a hely, ahol életünk nagy részét töltjük, ahol szeretteinkkel vagyunk, ahol pihenünk és feltöltődünk. A mi víziónk az, hogy otthona minden egyes négyzetméterét maximálisan kihasználhassa, függetlenül az időjárástól.


Álmodjon nagyot, és mi segítünk megvalósítani! Legyen az egy kényelmes olvasósarok, a tökéletes hely a reggeli kávé elfogyasztásához, vagy egy baráti összejövetelnek otthont adó terasz - mi ezt a képet látjuk magunk előtt, amikor pergolákat tervezünk és gyártunk.


Nemcsak azért dolgozunk, hogy termékeink megjelenése, funkcionalitása és minősége a legmagasabb szintű legyen, hanem azért is, hogy ügyfeleinknek értéket adjunk - egy olyan teraszt, amely minden évszakban használható, amely bővíti az életterüket, és ami a lehető legtöbb kényelmet és luxust nyújtja.


Célunk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk az Ön életminőségének javításához, és egy olyan környezetet teremtsünk, ahol a külső és belső tér határai összemosódnak, így otthonának minden szeglete kihasználhatóvá válik.


Elkötelezettségünk, innovatív megoldásaink és személyre szabott szolgáltatásaink a garancia arra, hogy a Pergola Trend átal tervezett és kivitelezett pergolája megnöveli otthonának élvezeti értékét és hozzájárul a kellemesebb és komfortosabb mindennapokhoz. Legfőbb célunk, hogy bioklimatikus pergolával árnyékolt terasza otthonának központi helyévé váljon.

Ügyfeleink a következőket mondták rólunk

MIT NYÚJT ÖNNEK EGY ÚJJÁÉPÍTETT TERASZ?

Esős és szeles időjárási viszonyok között is élvezni tudjuk a kint töltött időt.

„A bioklimatikus vagy nem bioklimatikus pergola között vaciláltunk, illetve az elforgatható, elhúzható vagy elforgatható és elhúzható technológia közötti választás is okozott fejtörést. Biztosítani szerettem volna, hogy a pergola felszerelése után ne legyen sötét(ebb) a befedett terasz mögötti nappaliban. De aztán elmúlt az aggodalom, egyáltalán nincs túl sötét a nappaliban. Ráadásul a terasz fedése biztosítja, hogy esős és szeles időjárási viszonyok között is élvezni tudjuk a kint töltött időt. A Pergola Trend csapata mellett ajánlom mindenkinek, hogy a befedni kívánt terasz fekvése és szellőzése alapján hozza meg a döntést, amikor pergolát választ.” 

Balázs, BP. II. kerület

Jó szívvel ajánlom a céget a kedves, segítőkész hozzáállasuk miatt is.

Nagy kihívást jelentett, hogy megbízható, hozzáértő cégtől, jó minőségű pergolánk legyen. Fontos, hogy állami támogatást is szerettünk volna igénybe venni a kivitelezéshez. Ahogy egyre-másra kaptuk az elérhető ajánlatokat, az ügyfél-elégedettségi mutatóknak, visszajelzéseknek kiemelt szerepe volt a döntésünkben.


Azt gondolom, így kellően átgondolt volt a választásunk. Az eredmény önmagáért beszél. A pergola maximálisan olyan, amit szerettünk volna.

Jó szívvel ajánlom a céget a kedves, segítőkész hozzáállasuk miatt is. A szakértelem pedig nem kérdés, még az állami támogatás igényléséhez is profi segítséget kaptunk.

Viki, Szigetszentmiklós

Gyönyörű kivitelezés, amely formailag és színben is illeszkedik a házunkhoz.

„Sok pergolát megnéztem, de minőségben egyik sem volt olyan, mint amit a Pergola Trend kínált. Gyönyörű kivitelezés, amely formailag és színben is illeszkedik a házunkhoz.


Nem kellett külön ereszcsatorna sem, mert az esővizet elvezeti a tartólábak belsejében. A tető rozsdamentes, nyitható lamellákból készült esőérzekelős kivitelben. Azaz becsukódik, ha elered az eső. Téliesíteni is tudtuk eltolható üveglapokkal, így nem esik be az eső és tovább használhatjuk.


Nagyon hamar felvették velem a kapcsolatot és kijöttek felmérni a teraszt. Rugalmasak és segítőkészek voltak. És bár speciális tervezés kellett, határidőn belül már el is készült a pergola.


Az autók között is van olcsóbb és drágább is. Mégsem jár mindenki Trabanttal! A minőséget meg kell fizetni! Imádom, és csak ajánlani tudom!”

Laura, Kecskemét

Prémium pergola megoldásaink és kiegészítők

Pergoláinkat az ön igényei szerint tervezzük és kivitelezzük

Pergola - A négyévszakos luxus új dimenziója

Tüntesse el a külső és belső tér határait pergoláinkkal!

Élvezze a szabadtéri pihenést minden évszakban!

Nem kell lemondania teraszáról, csak mert beköszöntött a hűvösebb idő!

Árnyékolás a minőség és luxus jegyében

Leghatásosabb védekezés a túlzott felmelegedés ellen

Miért előnyös döntés a Pergola Trendet választania?

Segítünk mérlegelni az érveket és szempontokat…

Egyedi tervezés, maximális komfort

Bioklimatikus pergoláink egyedi gyártással készülnek a megrendelő igényei, a kert ill. terasz adta lehetőségek alapján.

Négyévszakos használat

Az általunk forgalmazott bioklimatikus pergolák lehetővé teszik, hogy a kertben vagy a teraszon élvezzük a szabadban töltött időt, még akkor is, ha túl erős a nap, esik az eső, fúj a szél vagy hűvösebb az idő.

Stílusos megjelenés

Bioklimatikus pergoláink nem csak védelmet biztosítanak, de exkluzív megjelenést is kölcsönöznek teraszának, kertjének, otthonának.

Kiváló minőségű anyagok

Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, hogy biztosítsuk pergoláink tartósságát és hosszú élettartamát.

Kiváló ár-érték arány

A bioklimatikus pergolák ár-érték aránya kiváló, mivel a pergolák hosszú élettartamúak és számos kiegészítővel felszerelhetők.

Érdekli?

Hívjon vagy kérjen ajánlatot!

LépjEN Kapcsolatba velünk!

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

  •  
  •  
  •  
  •  

TÖLTSE LE E-KÖNYVÜNKET, HOGY MAGABIZTOS LEGYEN A DÖNTÉSÉBEN!

Szakértői útmutató a bioklimatikus pergola vásárlásához: tippek és trükkök a legjobb döntéshez

Tartalomjegyzék:

I. Bevezetés a bioklimatikus pergolák világába 

II. A bioklimatikus pergola előnyei

III. A bioklimatikus pergola választásának szempontjai

IV. Tippek és trükkök a bioklimatikus pergola vásárlásához

V. Sikertörténetek: Példák bioklimatikus pergolákkal rendelkező otthonokról

VI. Összefoglalás és további lépések