Őrizze meg a külső terét a legforróbb napokon is!

Mikor érdemes külső textilárnyékolót választani?

  • Ha fontos a hővédelem és árnyékolás, de nem szeretnénk lemondani a kilátásról és az ezzel járó szabadságérzetről.
  • A szerkezet elhelyezésére kevés hely áll rendelkezésre.
  • Ha energiát szeretnénk megtakarítani.
  • Ha fontos a szélállóság.


A külső textilárnyékoló - napháló - kívülről árnyékoló funkciót lát el, ugyanakkor a helyiségben biztosítja a természetes fényviszonyokat. Esztétikus és sokoldalú árnyékolási megoldás, mely bármely környezetbe beilleszthető. Kis helyigénnyel rendelkezik, de akár nagyobb felületek árnyékolására is alkalmas, emellett pedig szúnyoghálóként is alkalmazható.


Naphálóink nem csupán hő- és napvédelmet biztosítanak, hanem magasfokú szélállósággal is rendelkeznek. Az egyes szerkezetek motorral működtethetők, a motor vezérelhető távirányítóval vagy falon található kapcsolóval. Kedvelt kiegészítők közé tartoznak az időjárás változásaira reagáló automatikus érzékelők, például szélérzékelő.


A különböző textilcsaládok sajátosságainak köszönhetően minden esetben elérhető az optimális árnyékolás. A textilek különböző energetikai tulajdonságokkal rendelkeznek anyaguk, sűrűségük és színük alapján. Legfontosabb feladatuk az árnyékolás és a beáramló fény visszaverése, elnyelése, melynek köszönhetően az adott helyiség hatékonyan és természetes módon hűthető.


A kültéri textil árnyékolók nem csak családi házak teraszaihoz illszkednek, de kereskedelmi helyek, éttermek, kávézók és más vendéglátóipari egységek számára is ideálisak. A nyári hőségben vagy szeles időben is kiemelkedő fontosságú, hogy a vendégek számára komfortos vendégteret biztosítsanak, amelynek elengedhetetlen kellékei a kültéri textil árnyékolók.


Ne hagyja, hogy az időjárási viszontagságok megzavarják, rosszabb esetben ellehetetlenítsék a szabadtéri pihenést! Fedezze fel a kültéri textilárnyékolók világát, és élvezze a teraszát bármilyen időjárási körülmények között!  Kérje ajánlatukat és segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön igényeire szabva!

 

Zip

Kisebb felületek esetén ideális választás. A Zip ablaknapellenző és oldalfedés elegáns és esztétikus megoldás üvegfelületek, továbbá télikertek oldalainak árnyékolására, illetve lezárására.


Filigrán kivitelének köszönhetően naphálóval, ablaknapellenzőként kiválóan használható.

Lateral

Erősebb, robosztusabb kivitel, nagyobb felületekhez. A Lateral akár nagyméretű télikertek oldalfedésére, illetve térelválasztásra is kiválóan alkalmas. Szélálló képessége kiemelkedő.


Jellemzően textilanyaggal gyártjuk, melybe a jobb kitekintés érdekében víztiszta PVC ablakok is integrálhatóak.

Separet

Pergolák esetében a tökéletes megoldás az ablaknapellenző. Igazítsa a textil, valamint a tok színét a pergola színeihez!

 

A sokféle kialakítású mechanikus szerkezetnek köszönhetően minden pergolához jól illeszkedik.

Kiegészítők

A kiegészítők lehetővé teszik, hogy bármikor használhassa teraszát

Élvezze a szabadtéri pihenést minden évszakban!


Nem kell lemondania teraszáról, csak mert beköszöntött a hűvösebb idő!

Ügyfeleink a következőket mondták rólunk

MIT NYÚJT ÖNNEK EGY ÚJJÁÉPÍTETT TERASZ?

Esős és szeles időjárási viszonyok között is élvezni tudjuk a kint töltött időt.

„A bioklimatikus vagy nem bioklimatikus pergola között vaciláltunk, illetve az elforgatható, elhúzható vagy elforgatható és elhúzható technológia közötti választás is okozott fejtörést. Biztosítani szerettem volna, hogy a pergola felszerelése után ne legyen sötét(ebb) a befedett terasz mögötti nappaliban. De aztán elmúlt az aggodalom, egyáltalán nincs túl sötét a nappaliban. Ráadásul a terasz fedése biztosítja, hogy esős és szeles időjárási viszonyok között is élvezni tudjuk a kint töltött időt. A Pergola Trend csapata mellett ajánlom mindenkinek, hogy a befedni kívánt terasz fekvése és szellőzése alapján hozza meg a döntést, amikor pergolát választ.” 

Balázs, BP. II. kerület

Jó szívvel ajánlom a céget a kedves, segítőkész hozzáállasuk miatt is.

Nagy kihívást jelentett, hogy megbízható, hozzáértő cégtől, jó minőségű pergolánk legyen. Fontos, hogy állami támogatást is szerettünk volna igénybe venni a kivitelezéshez. Ahogy egyre-másra kaptuk az elérhető ajánlatokat, az ügyfél-elégedettségi mutatóknak, visszajelzéseknek kiemelt szerepe volt a döntésünkben.


Azt gondolom, így kellően átgondolt volt a választásunk. Az eredmény önmagáért beszél. A pergola maximálisan olyan, amit szerettünk volna.

Jó szívvel ajánlom a céget a kedves, segítőkész hozzáállasuk miatt is. A szakértelem pedig nem kérdés, még az állami támogatás igényléséhez is profi segítséget kaptunk.

Viki, Szigetszentmiklós

Gyönyörű kivitelezés, amely formailag és színben is illeszkedik a házunkhoz.

„Sok pergolát megnéztem, de minőségben egyik sem volt olyan, mint amit a Pergola Trend kínált. Gyönyörű kivitelezés, amely formailag és színben is illeszkedik a házunkhoz.


Nem kellett külön ereszcsatorna sem, mert az esővizet elvezeti a tartólábak belsejében. A tető rozsdamentes, nyitható lamellákból készült esőérzekelős kivitelben. Azaz becsukódik, ha elered az eső. Téliesíteni is tudtuk eltolható üveglapokkal, így nem esik be az eső és tovább használhatjuk.


Nagyon hamar felvették velem a kapcsolatot és kijöttek felmérni a teraszt. Rugalmasak és segítőkészek voltak. És bár speciális tervezés kellett, határidőn belül már el is készült a pergola.


Az autók között is van olcsóbb és drágább is. Mégsem jár mindenki Trabanttal! A minőséget meg kell fizetni! Imádom, és csak ajánlani tudom!”

Laura, Kecskemét

Érdekli?

Hívjon vagy kérjen ajánlatot!

LépjEN Kapcsolatba velünk!

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

  •  
  •  
  •  
  •  

TÖLTSE LE E-KÖNYVÜNKET, HOGY MAGABIZTOS LEGYEN A DÖNTÉSÉBEN!

Szakértői útmutató a bioklimatikus pergola vásárlásához: tippek és trükkök a legjobb döntéshez

Tartalomjegyzék:

I. Bevezetés a bioklimatikus pergolák világába 

II. A bioklimatikus pergola előnyei

III. A bioklimatikus pergola választásának szempontjai

IV. Tippek és trükkök a bioklimatikus pergola vásárlásához

V. Sikertörténetek: Példák bioklimatikus pergolákkal rendelkező otthonokról

VI. Összefoglalás és további lépések