Exkluzív és praktikus megoldás

Legyen használható terasza hűvös időben is!

Nem kell lemondania teraszáról, csak mert beköszöntött a hűvösebb idő! Az eltolható üvegfalak lehetővé teszik, hogy a szabadtéri pihenés minden pillanatát kiélvezze, az évszakok és az időjárás változásaitól függetlenül.


A teljes védelem érdekében a bioklimatikus pergolák oldalai lezárhatóak eltolható üvegfallal, melyek a külső környezeti hatásokkal szembeni védelem mellett exkluzív megjelenést is kölcsönöznek otthonának. Az üvegtáblák keret nélkül helyezkednek el egymás mellett átfedéssel, így nincs szükség függőleges tartóprofilokra, biztosítva ezzel a zavartalan kilátást kertünkre.


A keret nélküli eltolható üvegfalak beépítésével elegánsan és könnyedén oldhatjuk meg teraszunk oldalainak lezárását. Az üveglapok sínen mozognak egymás előtt és mögött, így tetszőlegesen mozgathatók, nyitásának és zárásának nincs különösebb technikája. Ha az egyik szárnyat elkezdjük kinyitni vagy becsukni, akkor az húzza vagy tolja magával a többit. A rendszer további előnye, hogy alacsony az alsó sín, így süllyesztés nélkül is alkalmazható az elbotlás veszélye nélkül.


Eltolható üvegfalainkkal nemcsak családi házak, hanem kávézók, éttermek teraszai is zárttá tehetők, lehetővé téve ezzel a vendégtér bővítését.


Az eltolható üvegfalak a Pergola Trendtől könnyen telepíthetők, kezelhetők, mindemellett pedig magas minőséget képviselnek. A személyre szabott megoldások és a rugalmas műszaki lehetőségek biztosítják, hogy minden ügyfél igényeit kielégítsük.


Ne hagyja, hogy a hűvös idő megakadályozza a terasz használatát! Fedezze fel az eltolható üvegfalak nyújtotta lehetőségeket, és hozzon létre egy olyan külső teret, amelyet az év minden napján ki tud használni! Kérjen ajánlatot most, és élvezze a szabadtéri pihenést minden évszakban!

 

Kiegészítők

A kiegészítők lehetővé teszik, hogy bármikor használhassa teraszát

Árnyékolás a minőség és luxus jegyében

Leghatásosabb védekezés a túlzott felmelegedés ellen

Ügyfeleink a következőket mondták rólunk

MIT NYÚJT ÖNNEK EGY ÚJJÁÉPÍTETT TERASZ?

Esős és szeles időjárási viszonyok között is élvezni tudjuk a kint töltött időt.

„A bioklimatikus vagy nem bioklimatikus pergola között vaciláltunk, illetve az elforgatható, elhúzható vagy elforgatható és elhúzható technológia közötti választás is okozott fejtörést. Biztosítani szerettem volna, hogy a pergola felszerelése után ne legyen sötét(ebb) a befedett terasz mögötti nappaliban. De aztán elmúlt az aggodalom, egyáltalán nincs túl sötét a nappaliban. Ráadásul a terasz fedése biztosítja, hogy esős és szeles időjárási viszonyok között is élvezni tudjuk a kint töltött időt. A Pergola Trend csapata mellett ajánlom mindenkinek, hogy a befedni kívánt terasz fekvése és szellőzése alapján hozza meg a döntést, amikor pergolát választ.” 

Balázs, BP. II. kerület

Jó szívvel ajánlom a céget a kedves, segítőkész hozzáállasuk miatt is.

Nagy kihívást jelentett, hogy megbízható, hozzáértő cégtől, jó minőségű pergolánk legyen. Fontos, hogy állami támogatást is szerettünk volna igénybe venni a kivitelezéshez. Ahogy egyre-másra kaptuk az elérhető ajánlatokat, az ügyfél-elégedettségi mutatóknak, visszajelzéseknek kiemelt szerepe volt a döntésünkben.


Azt gondolom, így kellően átgondolt volt a választásunk. Az eredmény önmagáért beszél. A pergola maximálisan olyan, amit szerettünk volna.

Jó szívvel ajánlom a céget a kedves, segítőkész hozzáállasuk miatt is. A szakértelem pedig nem kérdés, még az állami támogatás igényléséhez is profi segítséget kaptunk.

Viki, Szigetszentmiklós

Gyönyörű kivitelezés, amely formailag és színben is illeszkedik a házunkhoz.

„Sok pergolát megnéztem, de minőségben egyik sem volt olyan, mint amit a Pergola Trend kínált. Gyönyörű kivitelezés, amely formailag és színben is illeszkedik a házunkhoz.


Nem kellett külön ereszcsatorna sem, mert az esővizet elvezeti a tartólábak belsejében. A tető rozsdamentes, nyitható lamellákból készült esőérzekelős kivitelben. Azaz becsukódik, ha elered az eső. Téliesíteni is tudtuk eltolható üveglapokkal, így nem esik be az eső és tovább használhatjuk.


Nagyon hamar felvették velem a kapcsolatot és kijöttek felmérni a teraszt. Rugalmasak és segítőkészek voltak. És bár speciális tervezés kellett, határidőn belül már el is készült a pergola.


Az autók között is van olcsóbb és drágább is. Mégsem jár mindenki Trabanttal! A minőséget meg kell fizetni! Imádom, és csak ajánlani tudom!”

Laura, Kecskemét

Érdekli?

Hívjon vagy kérjen ajánlatot!

LépjEN Kapcsolatba velünk!

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

  •  
  •  
  •  
  •  

TÖLTSE LE E-KÖNYVÜNKET, HOGY MAGABIZTOS LEGYEN A DÖNTÉSÉBEN!

Szakértői útmutató a bioklimatikus pergola vásárlásához: tippek és trükkök a legjobb döntéshez

Tartalomjegyzék:

I. Bevezetés a bioklimatikus pergolák világába 

II. A bioklimatikus pergola előnyei

III. A bioklimatikus pergola választásának szempontjai

IV. Tippek és trükkök a bioklimatikus pergola vásárlásához

V. Sikertörténetek: Példák bioklimatikus pergolákkal rendelkező otthonokról

VI. Összefoglalás és további lépések