igazi minőség kompromisszumok nélkül

Fedezze fel a bioklimatikus pergolák világát!

Ön is szeretne egy olyan csodás pihenőhelyet, ahol évszaktól függetlenül tudja élvezni a szabadban töltött időt? Egy helyet, ahol a természet közelsége és a modern technológia nyújtotta kényelem tökéletes harmóniában van? Akkor a bioklimatikus pergolát az Ön számára találták ki.


A Pergola Trend által forgalmazott bioklimatikus pergolák egészen új értelmezést adnak a télikert és pergola fogalmának. Képzeljen el egy árnyékolót, amely gombnyomásra alkalmazkodik az évszakokra jellemző időjárási körülményekhez. Tavasszal, a természet kivirulásakor a tetőlamellák elforgatásával szabadon élvezheti a friss levegőt és a napfényt, nyáron pedig az elforgatott ill. zárt lamellák árnyékot nyújtanak és visszaverik a káros sugárzást (UV védelem). Ősszel és télen védelmet biztosít teraszának a hűvös, barátságtalan időben. A vízzáró tetőszerkezet és a beépített vízelvezetés garantálja, hogy a csapadék nem jut be a lefedett területre, így bútoraink védelmére és ideális megoldást nyújt.


A pergolák nem csupán családi házak teraszainak bővítését teszik lehetővé, hanem különböző vendéglátóhelyek, kávézók és éttermek számára is exkluzív megoldást kínálnak. A rendszer moduláris felépítésű, így nagy terek lefedésére is tökéletesen alkalmas. Bioklimatikus pergolák telepítésével tehát tetszés szerint bővíthető a vendégtér hosszadalmas engedélyeztetési eljárás nélkül. A kényelem tovább fokozható beépített világítással, illetve fűtőtestek integrálásával, így még a hidegebb évszakokban is tökéletes komfortot biztosítanak.

 
 

Az egész rendszert a sokoldalúság, a hosszútávú megbízhatóság, a legmodernebb technológia és a valódi kényelem jegyében tervezték

Legfőbb jellemzők:

 • Extrudált alumínium profilok rozsdamentes acél kötőelemekkel
 • 0-140 fokban forgatható, zárható lamellarendszer
 • UV álló és vízhatlan tetőszerkezet
 • Szerkezetbe integrált esővíz elvezetés
 • Csapadék érzékelés
 • Tetszőlegesen választható RAL szín felár ellenében
 • Felár nélküli alapszínek: antracit (RAL 7016), fehér (RAL 9016)
 • Szabadon álló és falhoz rögzített kivitelben


Ne várjon tovább! Válassza a kompromisszumok nélküli minőséget, és alakítsa át otthonát vagy kertjét egy igazi paradicsommá a Pergola Trend bioklimatikus pergoláival. Kérjen ajánlatot most, és fedezze fel, milyen lehetőségek rejlenek teraszában vagy kertjében!

Kiegészítők

A kiegészítők lehetővé teszik, hogy bármikor használhassa teraszát

Élvezze a szabadtéri pihenést minden évszakban!


Nem kell lemondania teraszáról, csak mert beköszöntött a hűvösebb idő!

Árnyékolás a minőség és luxus jegyében

Leghatásosabb védekezés a túlzott felmelegedés ellen

Ügyfeleink a következőket mondták rólunk

MIT NYÚJT ÖNNEK EGY ÚJJÁÉPÍTETT TERASZ?

Esős és szeles időjárási viszonyok között is élvezni tudjuk a kint töltött időt.

„A bioklimatikus vagy nem bioklimatikus pergola között vaciláltunk, illetve az elforgatható, elhúzható vagy elforgatható és elhúzható technológia közötti választás is okozott fejtörést. Biztosítani szerettem volna, hogy a pergola felszerelése után ne legyen sötét(ebb) a befedett terasz mögötti nappaliban. De aztán elmúlt az aggodalom, egyáltalán nincs túl sötét a nappaliban. Ráadásul a terasz fedése biztosítja, hogy esős és szeles időjárási viszonyok között is élvezni tudjuk a kint töltött időt. A Pergola Trend csapata mellett ajánlom mindenkinek, hogy a befedni kívánt terasz fekvése és szellőzése alapján hozza meg a döntést, amikor pergolát választ.” 

Balázs, BP. II. kerület

Jó szívvel ajánlom a céget a kedves, segítőkész hozzáállasuk miatt is.

Nagy kihívást jelentett, hogy megbízható, hozzáértő cégtől, jó minőségű pergolánk legyen. Fontos, hogy állami támogatást is szerettünk volna igénybe venni a kivitelezéshez. Ahogy egyre-másra kaptuk az elérhető ajánlatokat, az ügyfél-elégedettségi mutatóknak, visszajelzéseknek kiemelt szerepe volt a döntésünkben.


Azt gondolom, így kellően átgondolt volt a választásunk. Az eredmény önmagáért beszél. A pergola maximálisan olyan, amit szerettünk volna.

Jó szívvel ajánlom a céget a kedves, segítőkész hozzáállasuk miatt is. A szakértelem pedig nem kérdés, még az állami támogatás igényléséhez is profi segítséget kaptunk.

Viki, Szigetszentmiklós

Gyönyörű kivitelezés, amely formailag és színben is illeszkedik a házunkhoz.

„Sok pergolát megnéztem, de minőségben egyik sem volt olyan, mint amit a Pergola Trend kínált. Gyönyörű kivitelezés, amely formailag és színben is illeszkedik a házunkhoz.


Nem kellett külön ereszcsatorna sem, mert az esővizet elvezeti a tartólábak belsejében. A tető rozsdamentes, nyitható lamellákból készült esőérzekelős kivitelben. Azaz becsukódik, ha elered az eső. Téliesíteni is tudtuk eltolható üveglapokkal, így nem esik be az eső és tovább használhatjuk.


Nagyon hamar felvették velem a kapcsolatot és kijöttek felmérni a teraszt. Rugalmasak és segítőkészek voltak. És bár speciális tervezés kellett, határidőn belül már el is készült a pergola.


Az autók között is van olcsóbb és drágább is. Mégsem jár mindenki Trabanttal! A minőséget meg kell fizetni! Imádom, és csak ajánlani tudom!”

Laura, Kecskemét

Érdekli?

Hívjon vagy kérjen ajánlatot!

LépjEN Kapcsolatba velünk!

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 •  
 •  
 •  
 •  

TÖLTSE LE E-KÖNYVÜNKET, HOGY MAGABIZTOS LEGYEN A DÖNTÉSÉBEN!

Szakértői útmutató a bioklimatikus pergola vásárlásához: tippek és trükkök a legjobb döntéshez

Tartalomjegyzék:

I. Bevezetés a bioklimatikus pergolák világába 

II. A bioklimatikus pergola előnyei

III. A bioklimatikus pergola választásának szempontjai

IV. Tippek és trükkök a bioklimatikus pergola vásárlásához

V. Sikertörténetek: Példák bioklimatikus pergolákkal rendelkező otthonokról

VI. Összefoglalás és további lépések